IntegRun%20C%C3%A9l%20program_edited.jpg
INTEGRUN_ELEMENTS-38.tif

IntegRun CÉL 

részletes leírása

Az IntegRun CÉL a 6 hónapos teljesen személyre szabott, egyéni programunk, amely elindít és végig kísér a tesi-lelki egyensúlyod megtalálásának útján. A megújulásodban és egyensúlyod megtalálásában 3 szakember segít párhuzamosan egy egymásra épülő folyamatban.

Ennek keretében futóedző által hetente készített edzéstervet kapsz rád és a fokozatos fejlődésedre szabva, ami a te célod megvalósulását támogatja. Fanni - a futóedződ - ott lesz végig a programban melletted, támogat, motivál, segít, tanácsot ad.

Ezzel párhuzamosan Angi a táplálkozási tanácsadód előzetes felmérés alapján szintén teljes mértékben rád szabott táplálkozási tervet készít számodra sok hasznos információval kiegészítve és ott lesz végig melletted, hogy lépésre-lépésre be tudd építeni a mindennapokba a tudatos táplálkozást. Ez alatt az idő alatt rendszeres konzultációkon követitek a változást, módosítotok, ha szükséges, segít, támogat téged gyakorlati tanácsokkal és a rád igazított táplálkozási tanácsokkal. 

A 6 hónapos programban Mariann, önismereti fókuszú életvezetési tanácsadó segít a testi-lelki egyensúlyod elérésében. Segít a sikeres életmódváltásban, az akadályozó tényezők feloldásában és ezzel párhuzamosan a belső változási igényed megvalósításában, A lelki egyensúlyod megtalálásában az általunk kidolgozott, egyedi Intuitive Running módszer is segít majd, amelyben kombináljuk a futást az önismeret fejlesztéssel. A párhuzamosan futó folyamatok egymásra épülnek és hatnak, így hatékonyságában kiemelkedő.

De lássuk is bővebben az IntegRUN CÉL programot, hogyan épül fel.

IntegRUN CÉL Coaching

   Az IntegRun módszert összefogója, a belső változás generátora, legyen az életmódváltás vagy belső változás iránti igény.

 

Tudjátok, mert a valódi változás belülről indul.

 

Nézzük is meg, hogyan indul a IntegRun coaching folyamata:

   Egy közös négy fős online beszélgetés első felében velem, Mariannal fogsz kizárólag „találkozni”, Fanni és Angi ezt követően csatlakoznak hozzánk. Időt és teret kapsz és arról fogunk beszélgetni, hogy az életmódváltás mentális támogatása mellett milyen belső változást szeretnél elérni, hogy létrejöjjön a külső-belső megújulás. Átbeszéljük a teljes IntegRun módszert, ezen belül az IntegRun coachingot is, és hogy mi az az Intuitive Running (ami a coaching folyamat teljesen egyedi része). Ismerkedünk, kérdezünk, kereteket pontosítunk, és figyeljük magunkat, hogy ki tud-e alakulni a kölcsönös bizalom, ami a közös utunk elengedhetetlen alapja lesz.

    Ha kialakul a szimpátia, az első találkozó végén dönthetsz a közös munkáról, hogy melyik program az, ami leginkább neked való és leegyeztetjük az IntegRun coaching első személyes találkozójának időpontját.

Az első találkozón pedig pontosítjuk a célodat, szerződést kötünk és azonnal megkezdjük a közös munkát.

De lássuk, hogy az életmódváltás mentális támogatásával párhuzamosan milyen speciális területeken tudlak segíteni:

 • Ha több önbizalmat szeretnél,

 • ha szeretnél rátalálni a belső erődre, hogy képes legyél az életedet jó irányba terelni,

 • ha szeretnéd letenni a túlzott megfelelést (alkalmazkodást) és/vagy maximalizmust,

 • ha újratervezel az életedben és szeretnél rátalálni az erősségeidre, amikre támaszkodhatsz,

 • ha keresed magad (magánéletben és/vagy munkában), az összhangot, ha keresed az egyensúlyod,

 • ha szeretnéd kezelni a kapcsolati problémáidat legyen az magánéleti vagy munkahelyi,

 • ha a stresszel való megküzdéseden szeretnél javítani.

 

Ha a CÉL programot választod, akkor  8 db (75 perces) találkozónk (ülés) lesz 3 hetente.


A sikeres életmódváltásod mentális támogatásával párhuzamosan a belső változási célodon dolgozunk.


A program részeként, amit még kapsz, az Intuitive Running – önismereti futótechnika elmélyítése,

hogy a továbbiakban egyedül képessé válj alkalmazni, ezzel elsajátítva egy jövőbeni lehetséges stresszkezelő és önsegítő módszert.


+ 1 találkozó, amelyen az IntegRun szakember csapatának mindhárom tagja is részt vesz, amelyen lezárjuk majd a közösen megtett utat és „elengedjük a kezed”, hogy a továbbiakban már egyedül is képes legyél menni tovább. Emellett kapsz házifeladatokat, illetve ajánlok segédanyagokat, könyveket is, hogy gyorsabban haladj az utadon.

Változás_IntegRun.png

IntegRUN CÉL futóedzás

 

   Az első ismerkedős online találkozón – amely minden kötelezettségtől mentes - átbeszélitek Fannival az edzéstervezés folyamatát, felméritek azt a bizonyos szikrát, hogy megvan-e köztetek. Ha megvan a közös szikra, akkor személyes (online) találkozót egyeztettek, amely előtt kitöltöd az állapotfelmérő kérdőívet, elküldöd Fanninak, aki ez alapján elkészíti számodra az első heti edzéstervedet.

 

    Majd a következő lépésben, az első személyes találkozón minden kérdésre válaszol, ellát téged mindenféle hasznos tanáccsal, információval a futás alapjaival kapcsolatban. Javaslatot ad hasznos telefonos alkalmazások, egyéb eszközök használatára, amelyeken nyomon követheted a fejlődésed, hogy sikerélményed legyen, ami önmotiváció szempontjából rendkívül fontos.

    Fanni egy úgynevezett TrainingPeaks alkalmazásba rögzíti az első heti edzéstervedet és elmagyarázza a használatát, minden héten itt kapod majd meg az előző heti futásaidat alapul véve a következő heti edzéstervedet. A TrainingPeaks-ben tudsz Fanninak visszajelzést küldeni majd az edzéseidről: hogy esett a mozgás, hogy sikerült, milyen a hangulatod, van-e sikerélményed, milyen az idő, mennyire vagy motivált, stb. Fanni pedig ezeket a visszajelzéseket is beépíti a következő heti edzéseid megtervezésekor.

Ezt követően minden hónapban lesz egy online találkozótok, azaz még 5 db (30 perc/alkalom), amely során értékelitek a haladást, ünneplitek a sikert, beépítitek a tanulságot.

Fanni extra izomerősítő videókkal lát majd el, személyre szóló ajánlásokat tesz, tanácsot ad, válaszol a kérdéseidre.

   Végül pedig egy záró személyes találkozón átnézitek a közös utatokat, az elért sikereket és kapsz még néhány visszajelzést, jó tanácsot a jövőre vonatkozóan.

A TE UTAD A MI KÜLDETÉSÜNK (20).png

IntegRUN CÉL táplálkozás

 

 Mi történik, ha az első közös online találkozó után úgy döntesz, hogy a CÉL csomagot választod?

 

  Az online négyes találkozó után Angi  elküldi számodra a kérdőíveket és egy étkezési naplót, amelyeknek célja a jelenlegi állapot felmérése.  Ha ezzel elkészültél, megbeszéltek egy közös találkozót. Ezen a találkozón átbeszélitek és kielemzitek az étkezési szokásaidat, átbeszélitek a céljaidat, és hogy milyen problémákkal, nehézségekkel küzdesz a táplálkozással kapcsolatban.

 

   Ez alapján felállítotok egy tervet, amin lépésekben fogtok haladni. Az első találkozón megbeszélitek az első lépéséket, amihez ha szükséges kapni fogsz gyakorlatokat és segédanyagokat is. Ezután minden egyes konzultáción (7 db) átbeszélitek, hogy mennyire sikerült megvalósítani az egyes mérföldkövekhez meghatározott célokat. Mindvégig fókuszáltok a sikerekre, és kielemezitek a nehézségeket is. Ha szükséges módosítotok a folyamaton, és a terveket a Te személyes haladásodhoz igazítjátok. Minden konzultáció után fogsz kapni egy összefoglaló anyagot a találkozóról és az esetlegesen hozzá kapcsolódó gyakorlatokról, feladatokról, extra anyagokról.

 

A CÉL csomagban tehát kapsz:

 • 8 db online konzultációt (60 perces), illetve

 • a céljaitoknak megfelelő gyakorlatokat,

 • 2 mintaétrendet,

 • bevásárlólistát,

 • recepteket,

 • egyéni célokhoz illeszkedő extra anyagokat.

A CÉL folyamatban egy záró személyes találkozón értékelitek hogy mekkora utat tettél még a fél év alatt és együtt ünneplitek meg a sikert. 

appetizer-1386743_1920.jpg

IntegRun CÉL (6 hónapos) program ára
48. 000 Ft /hó