INTEGRUN

   Valljuk, hogy a változás sikerének kulcsa független a célunktól, legyen ez életmód, az önmagunkhoz fűződő viszonyunk, magabiztosságunk, önbizalmunk vagy kapcsolataink. 

 

   A sikeres változás túlnyomó részt nem információk meglététől vagy hiányától függ és legtöbbször nem is mások konkrét tanácsaitól. A kulcs mindig az, hogy belül történik változás, még ha nem is tudatos.

Természetesen elengedhetetlenek a helytálló információk, a szakmai tanácsok, de egy döntésünk meghozatala, egy problémánk megoldása, önmagunkhoz fűződő viszonyunk, önbizalmunk vagy életmódváltáskor a szokásaink tartós megváltoztatása nem információk vagy tanácsok függvénye. 

 

    Mi a belülről induló változást dolgoztuk módszerré és éppen azért, hogy teljes támogatást kapj tőlünk, mi minden oldalról támogatunk: belső és külső változás, szakmai tanácsadás és javaslatok, végig ott leszünk melletted és kísérünk lépésről-lépésre.

 

HOGYAN?

   Az IntegRun módszer nem más, mint a testi-lelki egyensúly helyrebillentése a személyes célodnak megfelelően. Mindehhez hozzátartozik a futás vagy más mozgás (Intuitive Running), a hozzád leginkább passzoló, táplálkozástudományi alapokon nyugvó egészséges táplálkozás, de mindenekelőtt lelki egyensúlyba hozás és az életmódváltás folyamatának támogatása . 

  A módszer azért olyan hatékony, mert a párhuzamosan futó folyamatok egymásra épülnek, egymást erősítik és a folyamatokat integráljuk.  

  A hab a tortán pedig, hogy elsajátítasz egy hosszú távon alkalmazható probléma- és stresszkezelési módszert, az önfelfedezés egy új módját, ez az Intuitive Running.

ÉRDEKES LEHET?

 

Olvass tovább, hogy kiknek való az IntegRun.

A MÓDSZER HOGYAN SZÜLETETETT? 

A személyes történetem itt olvashatod.

Írj nekünk, hogy a személyes kérdésedre

személyre szabott választ tudjunk adni.