Integrun önindító.jpg
INTEGRUN_ELEMENTS-38.tif

IntegRun START 

részletes leírása

IntegRUN START

Az IntegRun START az induló 3 hónapos teljesen személyre szabott, egyéni programunk, amely elindít a tesi-lelki egyensúly felé. A megújulásodban és egyensúlyod megtalálásában 3 szakember segít egy egymásra épülő folyamatban.

Ennek keretében futóedző által készített, rád szabott edzéstervet kapsz, ami a te célod (formálódás/fogyás/csupán a mozgás beépítése a mindennapokba) megvalósulását támogatja az aktuális edzettségi állapotodat figyelembe véve. 

Ezzel párhuzamosan táplálkozási tanácsadó előzetes felmérés alapján szintén teljes mértékben rád szabott táplálkozási tervet készít számodra sok hasznos információval kiegészítve, hogy lépésre-lépésre be tudd építeni a mindennapokba a tudatos táplálkozást. A táplálkozási terv a te elérendő célodhoz készül minden esetben.

A 3 hónapos programban önismereti fókuszú életvezetési tanácsadó segít a testi-lelki egyensúlyod elérésben. Segít a sikeres életmódváltásban, az akadályozó tényezők feloldásában, az új szokások beépítésében és ezzel párhuzamosan a belső változási igényed megvalósításában. A lelki egyensúlyod megtalálásában az általunk kidolgozott, egyedi Intuitive Running módszer is segít majd, amelyben kombináljuk a futást az önismeret fejlesztéssel. A párhuzamosan futó folyamatok egymásra épülnek és hatnak, így hatékonyságában kiemelkedő.

 

IntegRUN START PROGRAM FOLYAMATA

IntegRUN START Coaching

   Az módszert összefogó IntegRun coaching a program központi pillére, hiszen a teljes megújuláshoz elengedhetetlen, legyen az életmódváltás vagy belső változás iránti igény. 

 

Tudjátok, mert a valódi változás belülről indul.

 

Hogyan indul a IntegRun coaching (és egyben az IntegRun START és IntegRun CÉL programok) folyamata?

   Egy kötelezettségektől mentes, közös négy fős online beszélgetéssel indítunk. A találkozó első felében velem, Mariannal fogsz kizárólag „találkozni”, Angi és Fanni csak ezt követően csatlakoznak. Időt és teret kapsz és arról fogunk beszélgetni, hogy az életmódváltás mentális támogatása mellett milyen belső változást szeretnél elérni, hogy létrejöjjön a külső-belső megújulás. Átbeszéljük a teljes IntegRun módszert, ezen belül az IntegRun coachingot is, és hogy mi az az Intuitive Running (ami a coaching folyamat teljesen egyedi része). Ismerkedünk, kérdezünk, kereteket pontosítunk, és figyeljük magunkat, hogy ki tud-e alakulni a kölcsönös bizalom, ami a közös utunk elengedhetetlen alapja lesz.

    Ha a négyes közös találkozó végére kialakul a szimpátia és döntesz a közös munkáról illetve, hogy melyik program számodra a legideálisabb, leegyeztetjük az IntegRun coaching első személyes találkozójának időpontját.

Az első találkozón pedig pontosítjuk a célodat, szerződést kötünk és azonnal megkezdjük a közös munkát, amelyre az első találkozón kívül még 4 alkalommal 3 hetente kerül sor 75 percben.

De lássuk, hogy az életmódváltás mentális támogatásával párhuzamosan milyen speciális területeken tudlak segíteni:

  • Ha több önbizalmat szeretnél,

  • ha szeretnél rátalálni a belső erődre, hogy képes legyél az életedet jó irányba terelni,

  • ha szeretnéd letenni a túlzott megfelelést (alkalmazkodást) és/vagy maximalizmust,

  • ha újratervezel az életedben és szeretnél rátalálni az erősségeidre, amikre támaszkodhatsz,

  • ha keresed magad (magánéletben és/vagy munkában), az összhangot, ha keresed az egyensúlyod,

  • ha szeretnéd kezelni a kapcsolati problémáidat legyen az magánéleti vagy munkahelyi,

  • ha a stresszel való megküzdéseden szeretnél javítani.

 

Ha a START programot választod, összesen 5 IntegRun coaching ülésünk lesz.

(ca. három hetente 75 percben), amelyeken a külső-belső változásodon (testi-lelki egyensúlyodon) fogunk komplexen dolgozni, az ülések között pedig házi feladatokat és segédanyagokat kapsz, valamint elkezdjük az Intuitive Running alapjait elsajátítani, ami futás közbeni célzott, „alapozó” önismeret és belső erő fejlesztést jelent a saját egyéni céljaidra szabva. 

girl-828607_1920.jpg

IntegRUN START táplálkozás

 

   Sokak számára a táplálkozási vonal rendkívül érdekes, hiszen azt ígérjük, hogy itt nem kell kalóriákat számlálgatni, szó sincs önsanyargatásról és éhezésről. Ez pedig elég vonzó, igaz?

   Nos, az IntegRun táplálkozási tanácsadása tényleg remek megoldás a hosszútávon fenntartható, élvezhető életvitel és étrend kialakításához. Nem követünk semmilyen divat diétát.

   Célunk minden esetben egy olyan táplálkozási rutin kialakítása, amely egészséges (táplálkozástudományi alapokon nyugszik), hosszú távon fenntartható és amely során megtanulod megfigyelni és felismerni a szervezeted jelzéseit, szükségleteit. Ez azt jelenti, hogy tisztában leszel azzal, hogy milyen tápanyagokra és ételekre van szükséged ahhoz, hogy elérd a célodat és kiegyensúlyozottan táplálkozz. Ezen felül ahhoz a tudáshoz is hozzásegítünk, hogy hogyan tudod beépíteni ezeket a mindennapokba.

Mit tartalmaz a START csomag, mi a folyamat menete?

 

A kapcsolatfelvételi közös online beszélgetés során átbeszéljük a táplálkozással kapcsolatos célokat, problémákat, és hogy hogyan épül fel a személyes célodhoz vezető IntegRun táplálkozási terv.. Ha megvan a közös szimpátia és kiválasztottuk a számodra megfelelő START vagy CÉL programot, akkor elküldjük Neked azokat a kérdőíveket, amelyek a te személyre szabott táplálkozási terved elkészítéséhez szükségesek. Arra fogunk kérni, hogy pár napig a segítségünkkel vezesd az étkezéseidet, hogy azt is ki tudjuk elemezni.

Miután kitöltötted a kérdőíveket és visszaküldted az étkezési naplóval együtt, megbeszéljük a konzultáció időpontját.

A személyes találkozón kiértékeljük kérdőívet, étkezési naplót, összefoglaljuk a célodat és megfogalmazzuk a szükséges és ajánlott lépéseket.

 

A START csomagban tehát kapsz:

összefoglalót a személyes konzultáción elhangzottakról

segédanyagot az egészséges táplálkozás alapjainak elsajátításhoz

a személyes étkezési szokásaid és preferenciáid alapján

egy bevásárlólistát,

egy mintaétrendet és

egy táplálkozási naplót is (a használatát átbeszéljük a találkozón)

3 hetente személyes vagy online konzultációt végig a program alatt

11062b_168f1f5cd46c4da5b3ef6c3d79c13af6~

IntegRUN START futóedzés

 

Először is miért éppen a futás az IntegRun egyik pillére?

     

    Mert kézenfekvő, hiszen bárki számára, bárhol, bármikor elérhető, mert nem kell hozzá semmi extra, csak egy jó futócipő, mert az IntegRun coachingban a futás önismeretfejlesztő eszköz is egyben, ez az Intuitive Running.

 

 

A START és CÉL futás csomagokban is az legfontosabb,

hogy elérjük a célodat és mellette testileg – lelkileg meríteni tudjatok belőle.

 

   Nagyon fontosnak tartjuk, hogy mi nem „lökünk ki” senkit azonnal a futópályára, „hisz’ futni mindenki tud” felkiáltással. Hiszen ebből lesz az „Itt fáj – ott fáj”, „Mennyit fussak … minél többet”, a „Jaj meguntam”, „Én ezt utálom”, „Nem is fejlődök”, „Hogy lesz ebből fogyás, formálódás és önbizalom…” , és a többi … Kihagytunk valamit?

 Tehát, minden eredményes munkát gondos tervezés előz meg, éppen ezért átbeszélünk mindent: a céljaidat a futással (formálódás, fogyás, egyszerűen a mozgás beépítése a mindennapokba), felmérjük az aktuális állapotodat beszélgetéssel, illetve egy kérdőív bevonásával, és segítünk, hogyan kezdj (újra) neki.

De nézzük, mit is takar az IntegRun START futóedzés?

   A már említett ismerkedős, négyes online beszélgetés során Te és Fanni is felteszitek egymásnak a kérdéseiteket, átbeszélitek a célodat, az edzéstervezés folyamatát, felméritek azt a bizonyos szikrát, hogy megvan-e. Ha megvan a közös szikra, akkor személyes (online) találkozót egyeztettek, amely előtt te kitöltöd az állapotfelmérő kérdőívet, elküldöd Fanninak, aki ez alapján elkészíti az első heti edzéstervedet. Fanni ellát téged mindenféle hasznos tanáccsal, információval a futás alapjaival kapcsolatban és kérdezhetsz is. Javaslatot ad hasznos telefonos alkalmazások, egyéb eszközök használatára, amelyeken nyomon követheted a fejlődésed, hogy sikerélményed legyen, ami önmotiváció szempontjából is rendkívül fontos.

   Nem lesz más hátra, hogy elkezdd a futást (sőt az elején még az is lehet, hogy a gyors gyaloglást, hiszen a fokozatosság lesz a legjobb barátunk) ott és akkor, amikor számodra beilleszthető a napirendedbe és figyeled, kövesd a fejlődésed a célod irányába.

 

Fanni a fejlődésed és a visszajelzéseid alapján hetente tervezi majd az edzéseidet és végig ott lesz melletted a 3 hónap alatt.

IntegRun_életmódváltás_futóedzés.jpg

IntegRun START (3 hónap) program ára
START: 68 000 Ft / hó