IntegRun_életmódváltás_futóedzés.jpg
Fanni_FitFun_greatones 2020 0018.JPEG

MOZGÁS FANNIVAL

Online pulzuskontrollos futó edzésterv
Egyéni és csoportos teljes testes edzések

Pulzuskontrollos futóedzés - 12 000 ft/hó

A futás öröm, Fanni megtanítja a mikéntjét. 

Személyre szabott egyéni, online felkészítés a Te időbeosztásodhoz igazítva. Hetente tervezem meg az edzéseidet és folyamatosan nyomon követem a fejlődésed. Rövid erősítő jellegű saját videókat osztok meg veled, amely izmaid erősítését szolgálják.

Ami szükséges hozzá:

Pulzusmérő óra/eszköz (ami kompatibilis a Trainingpeaks nevű online edzéstervező felülettel)

​Elhatározás és hogy vedd fel velünk a kapcsolatot. :)

 

 

Csoportos saját testsúlyos edzés online - 8000 Ft/hó

 

Heti 2 élő Zoom edzés, zárt Facebook csoport, visszanézhető edzésekkel.

Ha szeretnél egy szuper csapat tagja lenni és együtt fejlődni, de nem szeretnéd az idődet utazásra pazarolni vagy csak egyszerűen nem akarsz tömegben készülődni, mozogni, akkor az online csoportos edzés Neked való. 

Saját testsúlyos és egyéb eszközös gyakorlatokat is végzünk (természetesen, ha van otthon bármiféle eszköz),  amiknek köszönhetően megfelelően fejlődik a keringésed, jobb állóképességre tehetsz szert, növelheted az izomzatodat, erődet, erőállóképességedet és rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk a törzsizom erősítésére is, amire napjainkban egyre nagyobb szükség van.

Személyi edzés online - 3 500 ft/alkalom (60 perc)

Nincs utazásra pazarolt idő, diszkomfort érzet az idegen hely miatt.  A figyelmem csak Rád irányul, személyre szabott edzésprogramot állítok össze, amivel hatékonyabban elérhetjük együtt a kitűzött célt, mindezt egyénileg, előre egyeztetett időpontban. 

Személyi edzés Székesfehérváron - 3 500 ft/alkalom (60 perc)

Abban az esetben, ha Székesfehérváron vagy környékén élsz, lehetőséged van személyesen is megjelenni az órán, ha szeretnél, ahol szintén csak Te vagy jelen és Én. 

Kismama torna online - 3 500 ft/alkalom (60 perc)

 

Ha szeretnél a várandósság alatt is mozogásban maradni, felkészülni a gyermekáldásra, akkor ne habozz, jelentkezz egyéni online kismama tornára.

INTEGRUN_ICONS-49.tif
INTEGRUN_ICONS-39.tif
INTEGRUN_ICONS-66.tif
INTEGRUN_ICONS-1.tif
Fitness