Naszádos Fanni

 

„AZ EGÉSZSÉG NEM CSAK EGYETLEN TETT, HANEM SZOKÁSAINK ÖSSZESÉGE. AZZÁ VÁLUNK, AMIT RENDSZERESEN TESZÜNK." 

      Hiszem, hogy egy így van, és nem 21 napra, 3 hónapra vagy 1 évre kell terveznünk az életmódunkat, hanem egy életre, ami végig kísér bennünket.
     Ez a folyamat pedig túl hosszú ahhoz, hogy szenvedve, vagy muszájból csináljuk. A mozgás öröm. Testnek és léleknek. :)

 

  Kalmár-Naszádos Fanni vagyok, humánkineziológus, fitness instruktor és a mindennapi mozgás egyik legnagyobb híve, rajongója. :)

  Már gyerekként imádtam a mozgás minden formáját. Kipróbáltam magam küzdősportban, labdajátékokban, csapat-és egyéni sportokban. Az egyik legnagyobb szerelem az asztalitenisz volt, ezt versenyszerűen űztem, azonban egy sérülés miatt abba kellett hagynom. Ez volt az a pont, amikor eldöntöttem, a sport továbbra is az életem része marad, de megteszek mindent annak érdekében, hogy tudatosan, az egészséget megőrizve tudjam én is, és általam motiválva mások is a mozgást beépíteni a mindennpjaikba.

 

        2014-ben végeztem a Testnevelés Egyetem humánkineziológia szakán, majd ezt követően, hogy még nagyobb gyakorlatra tegyek szert, elvégeztem egy fitness instruktori és más képzéseket is. 

       Az egyetemet követően egyből szakmában tudtam elhelyezkedni. Kezdet-

ben még a tudomány szerelmeseként dolgoztam, hiszen több évig teljesítménydiagnosztikai cégeknél  amatőr és élsportolókkal foglalkozhattam.


Később elkezdtem amatőr futókkal dolgozni, akiket főként pulzuskontrollos edzésekkel készítek fel egyénileg a kitűzött céljaik elérésére online.

 

  2019 júniusában megnyithattam saját termemet, a Fitfun Mozgásstúdiót Székesfehérváron, ahol saját testsúlyos és egyéb eszközös egyéni, illetve csoportos órákat tartok.
  Célom az egészségmegőrzés mellett, hogy minél több embernek meg-mutathassam, a mozgás öröm. A testünknek az edzés nem büntetés és kényszer, hanem egy olyan ajándék, amelyre szüksége van.. Ennek szellemében próbálom minden vendégemnek kialakítani az edzéseit és ezt az "életérzést" igyekszem belevinni az órákba.

 

       Számomra az életmód nem csak mozgásból áll és az egészséges táplálkozásból áll, hanem a lélek és elme ápolásából is. Hiszem, hogy ép testben ép lélek. Ha jól érezzük magunkat, ezt kifelé is sugározzuk. Az évek során a a komplett élet-módváltás lett az én területem. Sokan nehezen tudnak elindulni az úton és nem tudják hol is kezdjen bele. Ebben szeretnék minél többeknek segíteni az IntegRun életmód mentoraként. Egy olyan közös útra invitállak Titeket, ahol én leszek a segítőtök és amelyen megmutatom, hogy mozogni öröm. Testnek és léleknek is. :)

Fanni_FitFun_greatones 2020 0018.JPEG