(Futó) Lépésben önmagam felé

Updated: Jul 27, 2021

Orsi első 3 hete az IntegRun START programban


Amikor megálmodtam az IntegRunt, tudtam, hogy egy olyan módszert szeretnék létrehozni, amelyben a legfontosabb, hogy

egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet irányába segítsünk minél többeket.

Elhatároztam, egy olyan úton szeretnélek kísérni Benneteket Kittivel és Sanyival, amely nem kizárólag az egészséges életmódra koncentrál, hanem arra, hogy pozitív változást hozzon az egész életetekben, ott ahol szükségetek van rá.


„(Futó) lépésben önmagam felé”.

Orsi így nevezte el az útját. Ez az az út, amely a testileg-lelkileg kiegyensúlyozottabb élet irányába vezeti őt.

Számára a program a kitaposott ösvényt jelenti, ahol mi vagyunk a jelzőtábla, a térkép, az iránytű, a frissítő pontok, a katalizátor, amely átsegíti őt a nehézségeken. Az út, ami hitet és önbizalmat ad, ahhoz, hogy majd egyedül is folytassa magabiztosan.

Orsival útra keltünk.


Fogadjátok szeretettel gondolatatait a kezdetekről.


„Már az első konzultációt követően éreztem, hogy az IntegRun CÉL programja az, amire nekem szükségem van. Küzdök a stressz kezelésével, jelentős súlyfelesleggel, és a táplálkozás területén is vannak problémáim (túlevés, stresszevés, stb.). Már egy ideje érlelődött bennem az elhatározás az életmódváltásra, de nem tudtam, hogy kezdjek hozzá úgy, hogy az ne csak ideig-óráig tartson.


Ebben a helyzetben hullott az ölembe az ajándék konzultáció lehetősége, ahol mindenki nagyon szimpatikus volt, így már másnap jeleztem, hogy szeretnék belevágni a fél éves életmódváltó programba.

Eddig általában 3 hetet – 1 hónapot követően mindig feladtam a próbálkozásaim, de most, a harmadik hét végén még mindig ugyanolyan motivált vagyok, talán még jobban is, mint amikor elkezdtem a folyamatot. Ez részben annak köszönhető, hogy van segítségem is minden területen, de úgy érzem, hogy most értem meg hozzá minden szempontból, most jött el az a mélypont, ahol tudom, hogy mennem kell előre ahhoz, hogy egy sokkal jobb verziója lehessek önmagamnak.


A futásban rengeteget erősödtem, pedig Sanyi tényleg nem terhel túl, amit nagyon is értékelek egyébként, mert kanapélakóvá váltam a karantén kezdete óta.

Újra és újra vannak sikerélményeim a pályán, ami eddig nem igazán fordult elő, inkább a kudarc volt jellemző.


A táplálkozásban Kitti teljesen más irányt mutatott, mint amit eddig láttam és ez is nagyon tetszik. Egyelőre sokkal kevesebb dolgon változtattunk, mint ahogy gondoltam és isteni recepteket is kaptam.

A tudatos táplálkozással még némileg hadilábon állok, az sokkal nehezebb, mint egy-két étel lecserélése, de szépen lassan majd ebben is ügyesebb leszek.
És akkor végül, de nem utolsó sorban a coaching:

Mariannal a beszélgetéseink során már voltak ’aha’ pillanatok, felfedezések és úgy érzem fejlődtem.

Rengeteget segítenek ezek a beszélgetések és a kapott feladatok saját magam megismerésében és abban, hogy meglássam, ha valamiben változok. Sikerült felfedezni magamban olyan tulajdonságokat, amikről nem is tudtam, hogy megvannak bennem.

Apró lépésekben haladunk minden területen, így sokkal egyszerűbb a változás is és a motiváció fenntartása is.


Így az első 3 hét után úgy érzem, hogy a lehető legjobb döntést hoztam, amikor belevágtam a programba, folyamatosan haladok előre.


Ami változásokat eddig észrevettem magamon: jobb az állóképességem (pl. lihegés nélkül fel tudok mászni a harmadikra), jobb a hangulatom, könnyebben oda tudok figyelni az érzéseimre és a testem jelzéseire, többször eszek és sokkal táplálóbb ételeket, mint eddig, olyan sokszor már a nasit sem kívánom.

És még hol van az út vége?”


Szorítsatok Orsinak! :)


Ne feledjétek, a változás belülről indul. Mi segítünk kibontakoztatni.

Ha Te is szeretnél elindulni az úton, mi itt vagyunk, segítünk! Fordulj hozzánk bizalommal, írj nekünk.


Az IntegRun módszere egyedülálló Magyarországon és megoldást kínál a problémáidra. Élj a lehetőséggel. Itt találod csomagajánlatainkat és itt tudod velünk felvenni a kapcsolatot, ha kérdéseid lennének. Kövess bennünket a Facebook- és az Instagram-oldalunkon is, hogy ne maradj le aktuális híreinkről, tartalmainkról, tippjeinkről.

Ha pedig te is szeretnél az IntegRun közösséghez tartozni, gyere velünk, csatlakozz hozzánk, mert együtt könnyebb.
66 views

Recent Posts

See All