A TE UTAD A MI KÜLDETÉSÜNK (20).png
INTEGRUN_ELEMENTS-38.tif

VISSZAJELZÉSEK 

klienseink mondták

"Azt mondják nyugodtabbnak és magabiztosabbnak tűnök, annak is érzem magam.

Már fizikailag is látszik a változás, egyre többen kérdezik, hogy fogytam-e, én pedig büszkén válaszolom, hogy igen. Az induláshoz képest 6 centivel kevesebb a csípőm kerülete, 7 centivel pedig a derekamé."
Sz. Orsolya - az IntegRun CÉL program 9. hetében

" Fanni edzései jó hangulatúak és hatásosak, legyen az személyi vagy csoportos óra. Még az online környezetet is motiválóvá tudja varázsolni. Igazi profi, csak ajánlani tudom. Fanninál mindenki jó kezekben van! "
( Kelemen-Mong Bernadett )

"Aki ismer tudja, hogy nagyon finnyásan és egyoldalúan táplálkozom. Angi még isolyan étrendet tudott nekem összeállítani, ami változatos és finom volt. Segítségével 4 hét alatt 4 kg-tól szabadultam meg, szinte csak az étkezés változtatásával. Mindenkinek ajánlom, nagyszerű szakember!”

Anna

" Köszönöm Mariann, hogy a veled való közös munka és "beszélgetések" során önmagam több és jobb verziója lettem, aki képes magát szeretettel látni."

Zsófi

"Immár 3 éve dolgozunk együtt Sanyival! Soha nem éreztem, hogy valami sablonos, konfekció edzéstervet kapnék. Természetesen mindig vannak ismétlődő feladatok, de ezek "adagolásánál" mindig tekintettel van sz előző heti állapotomra. 

A heti, rövid értékelései roppant motiválóak. Bár ritkán élek vele, de személyesen is bármikor elérhető, ha szükség van rá.

Egy edzőnél elsősorban nem az ő saját, kiváló sportteljesítményét értékeljük, de Sanyi ezen a téren is nagyszerűen teljesít!

A tanítványait nem bevételi forrásként kezeli, hanem egyfajta közösségként.

Önmagát is fejleszti szakmailag, az elmúlt 3 évben "érezhetően" változtak a módszerei, ami a tanítványok fejlődését szolgálja."

Székely László

A TE UTAD A MI KÜLDETÉSÜNK (18).png

" Egyre inkább úgy érzem, hogy az IntegRun az elmúlt pár év legjobb befektetése lett számomra, hiszen a fenntartható változásban segítenek, amit majd négy hónap múlva is könnyen tartani tudok."

Sz. Orsolya - IntegRun CÉL program

"Fanni megtanított futni. Eredménye egy igazi maraton New Yorkban.

Fanni megtanított a pulzus kontrollra, eredménye egy kiegyensúlyozott bármeddig futni képes futó aki élvezi. 

Fanni kihozza belőlem online edzésen amit jól elrejtettek a volt zsír párnák. Eredménye egy elégedett 50-es. 

Fanni egy türelmes és empatikus edző aki pontosan tudja meddig kell vinni a lécet. 

Fannit szeretem. 

Legyen Neked is Fanni az edződ!

Kellermayer Bernadette

Döcögősen kezdtük a közös munkát immáron egy éve, a második makacsságból elkövetett maratonom okozta csalódáskeltő eredménye után - így jár az, aki 7-8 hónapnyi komolyabb futkorászás után le akar 42 km-t futni. Eleinte megnyirbálta a terveimet, lemondatott velem versenyeket, lefaragott az elvárásaimból, cserébe én szófogadón, mégis sokszor nyafogva, de teljesítettem vagy legalább megpróbáltam teljesíteni azt, amit kért az edzéseken.  

Két közös pont van mester-tanítvány kapcsolatunkban: A humor. Nem egyszer fogadta nevetve a kommentjeimet, értékeléseimet. A másik pedig fejlődés. Sérülékeny vagyok, sok, kisebb húzódást szedtem össze a közös munka során, azonban mindezek ellenére is látványos eredményt értünk el az elmúlt egy év alatt, de a legfontosabb, hogy megtanított a türelemre.

 Köszönhetően neki, első, viszonylag könnyedén lefutott 50 km-es terepversenyemen is túl vagyok, s hiszem azt, hogy ez még nem is az út vége, hiszen "Ad astra per asperas".

Giczei Zsolt

A TE UTAD A MI KÜLDETÉSÜNK (19).png

"Egy számomra nehéz, magánéleti és szakmai kihívásokkal teli időszakban, ajánlás alapján kerestem fel a Mariannt. Érdeklődéssel, de fenntartásokkal álltam a coaching elé - de már az első alkalom meggyőzött, hogy kifejezetten hasznos lesz számomra. A Mariann profizmusa és pozitív személyisége hamar segített egy olyan útra terelni, amelyen a coaching segítségével végig haladva visszatértem a saját önbecsülésemhez és egyúttal a korábbi sikereimhez. A coach úgy “fogta a kezem” ezen az úton, hogy igazából saját magam tettem a megfelelő lépéseket, de a folyamatos támogató odafigyelése az egész úton biztonságot adott és elvezetett oda, hogy a sikert végül ismét én magam érjem el."

 Zsolt

"Jó, hangulat, motiváció jeles mi kell még? Odafigyelés, gyors reakció? Pipa! Tetszik, hogy fontos vagyok, tetszik, hogy ha kérek valamit, mindig meg lehet oldani Fanninál.
Amikor belevagtam, voltak kétségeim (magamat illetően is meg úgy az egész mozgásformával kapcsolatban is), de ezek rég eltűntek! Csak ajánlani tudom! Nehéz lesz, kemény lesz, de ez ilyen a jó dolgokkal!
GYERTEK, CSATLAKOZZATOK!"

Gyertyánffy Zoltán 

A TE UTAD A MI KÜLDETÉSÜNK (17).png

"Fanni nagyon jókedvű , de kellően kemény és személyre szabott edzések online , és ha volt/ lesz lehetőség személyesen is Végre meg tudta szeretetni velem valaki , hogy korán kelljek , és jól meghajtsam magam fizikailag."

Soós Bálint 

"Mariann segítségével ismertem fel és mondtam ki saját magamnak olyan dolgokat amikről azt hittem mástól kell hallanom ahhoz, hogy változásra és változtatásra sarkalljon. A klasszikus értelemben vett tanácsadás helyett, kérdéseivel és a beszélgetésünk finom irányításával vezetett rá, hogy saját magam válaszoljam meg a kérdéseimet.​"

Dóri